Детска християнска книжка излезе на книжния пазар

Версия за печатВерсия за печат
Автор: 
Александра Карамихалева

Излезе от печат книгата "Християнски писма до моята дъщеря" , част първа, на издателство „Любомъдрие“, чийто автор е Тимотей Митев. Всеки родител християнин се е сблъсквал с това затруднение – кои приказки да чете на малкото си дете преди заспиване, защото откриваме, че в повечето детски приказки, с които самите ние сме израснали, побеждават лъжата, коварството, измамата, или присъстват магията, вещици и демонични сили.

Новоизлязлата книга "Християнски писма до моята дъщеря” е прекрасен подарък за всеки, който иска да възпита в детето си християнски ценности. Тя би била и полезно помагало за преподавателите по „Религия” и в неделните училища.

В нея са намерили място 15 увлекателно разказани поучителни истории, написани като писма, адресирани към малката дъщеря на автора. Но тези писма, както сам отбелязва в предговора авторът, ще са полезни и за всички момчета и момичета, както и за техните бащи и майки, дядовци и баби, които се докоснат до тях и които тази книга, написана с толкова много любов към Църковното Предание, може да подтикне към покаяние и към спасение.

“Хиляди години за един ден”, “Разказ за скъперника “, „Разкази за Божия подкрепа “, „Разказ за златото на гръцкото сираче“, „Разказ за смелото сираче“, „Песничка за Рождество Христово“, „Търпение и послушание“, „Защо умират децата“, „Удивителен разказ и мои прости радости“, „Разказ за един двойкаджия“... Това са някои от заглавията намерили място в част първа на "Християнски писма до моята дъщеря”, чиито следващи 2 части с Божията помощ се надяваме да излязат на книжния пазар в най-скоро време.

Книгата можете да намерите в:

Храм "Св. Седмочисленици" - в градинката на ул. „Граф Игнатиев” № 25, тел.: 0888 658 097, 0888 658 097
Храм "Св. Неделя" - площад „Света Неделя” № 20.
Храм "Св. Троица" - бул. „Константин Величков” №28.
Църковния магазин на ул. „Цар Самуил” №111 (при Женския пазар), тел.: 02/983 12 49, 0888 903 498, 0888 903 498
Книжарница "Омофор" на ул. „Г. Бенковски” № 9 (пресечка на бул. „Дондуков”); тел.: 02/980 16 60 и работно време от понеделник до петък – 9 – 19 ч. В събота 10 – 16 ч.
За провинцията могат да се правят поръчки с наложен платеж от: Храм "Св. Седмочисленици" и книжарница "Омофор"